Norges største utvalg av kvalitetstinn

Norsk design og håndverk gjennom generasjoner.

Outlet

Vi tømmer lageret vårt for utgående varer. Se alle varene i lagertømmingen her.

Allerede forhandler?

Det har aldri vært enklere å være forhandler av Hammerlund Askvoll Haugrud. Som forhandler har du blitt tildelt eget brukernavn og passord. Usikker på om du har mottatt brukernavn og passord, prøv først å nullstille passordet her eller ta kontakt med oss om du har problemer med å logge inn.

Vil du bli forhandler

Vi er hele tiden på utkikk etter nye forhandlere og kunder, ønsker du å distribuere Hammerlund Askvoll Haugrud produkter? Fyll ut registreringsskjemaet og vi vil komme tilbake til deg.

Gravering

Vi kan gravere de fleste produkter og bruker vanligvis kursiva font. Skriv inn ønsket gravering i graveringsfeltet under varen. Vi kan også gravere logo mot tillegg på 750,- i oppstart ved digital fil. Deretter 180,- pr stk. ved større bestilling.
Send mail på gravering@norgestinn.no ved spørsmål om gravering eller oversendelse av logo.

Forside
Forside

Vedlikehold av tinn

Når du skal rengjøre tinn er det som oftest godt nok å vaske det i godt såpevann. Bruk såpe eller syntetisk vaskemiddel. Skyll i lunket, rent vann og tørk godt.
Nb: Bruk aldri skuremiddel. Det lager riper i tinnet.

Nyttig om tinn

Etter gull, kobber og sølv er tinn det tidligst kjente metallet. I Egypt er det funnet tinngjenstander som er nesten 6000 år gamle. Så tidlig som 3 500 år før kristus ble tinn legert med kobber til bronse. De eldste tinngruvene antas å ligge i Cornwall og Devon i England og gruvedrift her startet for 4 000 år siden.

Forside